Hoi,

Regelmatig krijg ik verzoekjes of ik een bepaalde (DVD-)film in "huis" heb.

Zo'n film koop je, kijk je en vervolgens berg je hem ergens op om er jaren niet meer naar om te kijken. Zonde, als je weet dat andere mensen deze film graag willen zien!

Op de volgende pagina tref je een overzicht aan van DVD-films welke ik "in huis" heb.
Ik stel deze DVD's graag (gratis) ter beschikking van goede vrienden en kenissen opdat zij ook van mijn investering kunnen genieten. De enige voorwaarde is dat je een eenmaal "gehuurde" DVD maximaal 14 dagen in je bezit houdt. Daarna moet ik hem uiteindelijk wel weer terug hebben.

De films staan gesorteerd op "ID" (=volgorde van inbrengen). Zo kun je makkelijk zien of er nieuwe DVD's aan het bestand zijn toegevoegd. Het bestand zal regelmatig worden aangevuld...

Klik in het overzicht op de titel en er zal nadere informatie over deze film verschijnen. Veel van deze informatie komt uit het IMDb en is daarom in het Engels. Mogelijk dat ik dat in de nabije toekomst nog eens aanpas??? Jouw medewerking wordt natuurlijk ook op prijs gesteld...

Zie je een film welke je graag zou willen zien, dan kun je deze reserveren via mijn email adres. Bij de eerstvolgende gelegenheid kun je de film in ontvangst nemen.

Zoeken
Doordat de DVD's staan weergegeven op "ID" (de nieuwste bovenaan) is het natuurlijk lastig om op titel een bepaalde film te zoeken. Gebruik hiervoor dan ook de zoekoptie van de browser. Zo kan niet alleen op titel, maar ook op acteur, etc. worden gezocht.

Ook via in de gaten te houden!